Kia Specialist

Rustman is een Kia Specialist voor Haarlem, Heemstede en omstreken, uw voordelen:

Ruim 23 jaar ervaring met het merk KIA

Onze monteurs zijn opgeleid volgens het KIA Trainingsprogramma

Een aantal van onze autotechnici hebben het hoogste niveau Kia Master Technician.

Wij onderhouden en repareren uw Kia volgens de fabrieksvoorwaarden

Hierdoor blijft de 7 jaar Kia fabrieksgarantie gewaarborgd

Kia Specialist

Kia Specialist

Sinds 1994 zijn wij KIA Specialist voor Haarlem, Heemstede en omstreken. Wij hebben ruim 23 jaar ervaring met het merk KIA en onze monteurs zijn opgeleid volgens het KIA Trainingsprogramma, waar een aantal van onze autotechnici het hoogste niveau Kia Master Technician hebben behaald. Wij onderhouden en repareren uw Kia de volgens fabrieksvoorwaarden, waardoor de 7 jaar Kia fabrieksgarantie gewaarborgd blijft. En de prijs? U bent bij ons altijd voordeliger uit dan de vastgestelde Kia onderhoudstarieven.

Internationale Pechhulp: De uitgebreide pechhulp welke u nu geniet na elke onderhoudsbeurt, kunnen wij voor u afsluiten. Dit doen wij onder de vlag van Vakgarage Pechhulp (Route Mobiel van Reaal). Ook deze service is net als Kia wegenhulp 24 uur per dag bereikbaar met Nederlandstalige helpdesk, beschikbaar door heel Europa en aan huis. Bovendien geldt de Vakgarage pechhulp ook voor uw aangekoppelde aanhanger en/of caravan. En tijdens kantooruren zullen wij bij beschikbaarheid van monteurs, zoals u van ons gewend bent, zelf naar u uitrijden om u weer snel op weg te helpen. Bent u op zoek naar een Kia? Ook dan kunnen wij u daarbij assisteren. Wilt u inspiratie opdoen voor een KIA? Kijk dan alvast op de site van Kia.

Bent u op zoek naar een betrouwbare gebruikte Kia? Kijk dan gerust even op deze site bij de occasions. Staat uw auto er niet bij? Dan zoeken wij graag voor u een passende occasion bij een van onze collega’s. Wij helpen u graag verder in onze showroom aan de Eysinkweg 69, te Haarlem. Onze monteurs zijn breed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold in het Vakgarage opleidingsinstituut, zodat wij vakkundig onderhoud en reparatie voor alle merken auto’s kunnen blijven uitvoeren. Ook voor elektrische auto’s (EV) en Hybride auto’s (HEV) beschikken wij over de juiste opleidingen en certificaten . Wij beschikken over uitstekende diagnose-apparatuur. We verkopen al jaren alle merken occasions bij Rustman’s Automobielbedrijf. Ons motto is dan ook: Het maakt niet uit wat voor een automerk of type u rijdt, als het maar een Rustman-auto is!